HH-foto site 

Wie is Lianne Wildeman?

In het dagelijks leven ben ik gelukkig getrouwd met Robert en moeder van 2 zonen [17 en 19 jaar]. Ook werk ik 3 dagen in de week als docent BBL-welzijn op het MBO [Hoornbeeck College in Amersfoort], nadat ik bijna 25 jaar als leerkracht in het basisonderwijs heb gewerkt.
Daarnaast geef ik gezellige, creatieve workshops onder de naam ‘Happy Handmade’, waar we allerlei stempelprojecten maken. Verder vind ik het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn en mensen enthousiast te maken op creatief gebied!

Inmiddels al 13  jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf Happy Handmade gestart. Enkele jaren daarvoor was ik zelf al veel bezig met stempels, en heb ik ervaring op kunnen doen in het geven van workshops bij een hobbywinkel in de buurt.

Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot ’n goed lopend bedrijf, waarbij ik naast creatieve workshops ook [als demonstratrice van het Amerikaanse stempelmerk ‘Stampin’ Up’] op bestelling alle [in voorbeelden gebruikte] stempelmaterialen zelf kan leveren. Dit maakt Happy Handmade compleet als het gaat om activiteiten op creatief gebied!