Voor wat extra inspiratie ben je de komende maanden welkom op een workshopavond bij Happy Handmade. De volgende donderdagavonden kun je [na een mailtje of appje] aanschuiven voor een workshop in Veenendaal:

********************************

Vanwege het coronavirus kunnen de workshops bij Happy Handmade op dit moment helaas niet doorgaan.

Wel is er de mogelijkheid om een ‘Happy Handmade workshop box’ te bestellen, als je in de buurt van Veenendaal woont en al wat ervaring met stempelmaterialen hebt.  De kosten zijn €20,- p.p., per dagdeel. Hiervoor krijg je alle materialen om te gebruiken voor 5 stempelprojecten. Neem contact op als je interesse hebt, dan komen we er altijd uit!

Gelukkig kun je ook nog altijd producten en materialen bestellen, die ‘coronaproof’ verzonden of opgehaald kunnen worden! 😉

Kijk rustig even in de actuele catalogi die op de site staan voor de mogelijkheden!

Liefs, Lianne

*********************************

  • …de data vanaf september 2020 volgen later, bij de start van het nieuwe seizoen!

Kun je deze data niet, of wil je meerdere personen [vanaf 4 personen] afspreken, dan is er de mogelijkheid om zelf een datum en dagdeel te plannen. Kijk op deze site onder ‘prijzen’ wat hier de voorwaarden voor zijn.

Op de bovenstaande avonden volg je een ‘gewoon gezellig en creatieve’ workshop die begint om 20:00u. Je maakt tijdens een workshop meestal 4-5 projecten [kaart met envelop, cadeaulabel, -zakje of -doosje], en hoeft daarvoor zelf niets mee te nemen. Je gemaakte projecten gaan in ’n gezellig cadeautasje mee naar huis!

De kosten voor ’n complete avond [2-2½ uur] inclusief materialen zijn €20,- pp, die je op de avond zelf kunt betalen.

Om een workshop te kunnen volgen, hoef je geen ervaring met stempelen te hebben. Tijdens de workshop wordt alles aan je uitgelegd en voor gedaan. Iedereen [van 18-88 jaar] kan het, en mislukken is bij ons geen optie! 😉

Door je zo snel mogelijk op te geven via een mailtje naar lianne@happyhandmade.nl of appje/belletje naar 0614854836 ben je zeker van jouw plaats op de aangegeven data!

Hopelijk tot snel!