Zoals je misschien ergens anders op de site gelezen hebt, ben ik ook onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice. Stampin’ Up biedt je een ruime keus aan stempelmaterialen, die ik als demonstratrice mag verkopen. Je kunt deze producten dus niet in de winkel krijgen, maar alleen bestellen via een demonstratrice. Je kunt mij mailen [lianne@happyhandmade.nl] of bellen/appen [0614854836], maar ook online kun je bestellen [als je met ’n creditcard kunt betalen]. Door op onderstaande afbeelding te klikken, ga je direct naar de webshop van Stampin’ Up.

SU-foto shop now

Alle producten komen uit Amerika, waar ze al tientallen jaren bekend zijn met deze technieken, en dus ook kwalitatief zeer goede producten verkopen.

Elk jaar komt er een jaarcatalogus uit en inmiddels is daar een najaarscatalogus aan toegevoegd.

Jaarcatalogus 2019-2020  Najaarscatalogus 2019

Wil je iets bestellen uit de jaar/najaarscatalogus en geen verzendkosten van Stampin’ Up betalen? Dat kan! Mail of bel/app me dan voor 14 november of 1 december 2019 terug, want dan ga ik een verzamelbestelling doen, waarbij jij zelf geen verzendkosten van Stampin ‘Up hoeft te betalen! Ongeveer een week later zijn de bestelde spullen dan bij mij binnen.

Vraag jij jezelf af hoe de stempelsets gebruikt worden bij anderen [lees: wereldwijd]? Zoek dan eens onder de naam ‘Stampin’ Up’ en daarachter de naam van het stempelset [of andere materialen] op Google afbeeldingen…je zult merken dat er ontzettend veel fotovoorbeelden naar boven komen met prachtige creatieve ideeën om zelf ook te gebruiken! Het voordeel van dit merk is dus dat het wereldwijd verkocht wordt, en er altijd online inspiratie te vinden is! 😉

Als ik iets voor je kan betekenen hoor ik het graag!

Kadobonnen en kant-en-klaar pakketjes.

Soms weet je niet precies wat, maar wil je iemand graag iets creatiefs kado doen. Daarvoor heeft Happy Handmade een vrolijk ingepakte kadobon, die voor elk gewenst bedrag geleverd kan worden. Zo geef je op ’n leuke manier bijv. ’n workshop bij Happy Handmade kado, of een bepaald bedrag aan Stampin’ Up materialen.

Ook heb ik altijd wat kant-en-klaar pakketjes liggen om zelf stempelkaarten mee te maken, variërend van €3,95 tot €29,95. Dit is altijd leuk om weg te geven als kadootje, ook voor wat oudere kinderen!