Benieuwd naar de prachtige producten van Stampin’ Up? Kijk hieronder snel in de nieuwste catalogus!

Jaarcatalogus 2019-2020  Najaarscatalogus 2019

Heb je in de catalogus mooie materialen gezien die je wilt bestellen? Mail [lianne@happyhandmade.nl] of bel/app me [0614854836], dan help ik je graag met de uitleg van de catalogus en je keuze!

Ook kun je rechtstreeks via de webshop van Stampin’ Up de prachtige materialen bij mij bestellen, door te klikken op de afbeelding hieronder.

SU-foto shop now

Wil je iets bestellen uit de jaarcatalogus en geen verzendkosten? Dat kan! Mail, app of bel me dan voor 14 november of 1 december 2019, want dan ga ik een verzamelbestelling doen, waarbij jij zelf geen verzendkosten van Stampin’ Up hoeft te betalen! Ongeveer een week later zijn de bestelde spullen dan bij mij binnen.

Vraag jij jezelf af hoe de stempelsets gebruikt worden bij anderen [lees: wereldwijd]? Zoek dan eens onder de naam ‘Stampin’ Up’ en daarachter de naam van het stempelset [of andere materialen] op Google afbeeldingen, en je zult merken dat er ontzettend veel fotovoorbeelden naar boven komen met prachtige creatieve ideeën om zelf ook te gebruiken! Het voordeel van dit merk is dus dat het wereldwijd verkocht wordt, en er altijd online inspiratie te vinden is! 😉

Happy groetjes,

Lianne

 

Catalogus 2019-2020